Despre noi

“Mosia Bunicilor” este un centru rezidential pentru varstnici, situat in localitatea Nuci, Comuna Vasilati la 17 km. de la centura Bucurestiului.

Asezamantul nostru, construit la sol, este compus din locuinte personale (mai mici sau mai mari), tip vila, avand o “curte” interioara acoperita si izolata termic, comuna tuturor locuintelor, ce este folosita pentru socializare si alte multe activitati.

In complexul nostru asiguram intimitatea si posibilitatea amenajarii locuintei cu bunuri personale pentru a putea recrea atmosfera de acasa. De asemeni, rezidentii pot primi vizita familiei sau a prietenilor si li se ofera conditiile necesare gazduirii lor.

Bunicii pot trai la noi o viata decenta, chiar boiereasca, de care poate in tinerete nu au beneficiat si vor beneficia de ingrijire cu mult respect.

Cu toate acestea avem si o sectie aparte (complex separat) pentru persoane cu nevoi speciale (Alzheimer, Parkinson si alte boli ale batranetii). Aceasta are caracteristicile unui sanatoriu, camere comune, ingrijire personala …. tot ce se poate pentru a oferi o viata decenta persoanelor dependente.

La Mosia Bunicilor NU exista program de vizita. Familia si prietenii pot vizita oricand.

Centrul se adreseaza tuturor varstnicilor, indiferent de problemele de sanatate pe care le au. Mosia Bunicilor dispune de 3 complexe separate pentru persoane cu probleme diferite.

Cei interesati de un loc in acest centru sunt invitati sa vina sa il vada, apoi se stabilesc locuinta si tariful. Este necesara o scrisoare de la medic precum ca viitorul rezident nu sufera de boli contgioase si o schema de tratament ( daca este cazul).

Echipa Mosia Bunicilor

Medicina nu este o simpla meserie. Solicita implicare, devotament, empatie si iubire fata de semeni si se rasplateste cu mii de multumiri, oameni fericiti si apreciere nemarginita. De aceea, in familia Mosia Bunicilor doctorii ocupa cel mai important loc si avem norocul de a colabora cu adevarati profesionalisti.

Spiridon
Dr. Spiridon Anca Eugenia
8 de ani de experienta o recomanda pe doamna Doctor Spiridon sa fie medicul psihiatru al “Mosiei Bunicilor”. Zeci de cursuri absolvite impreuna cu blandetea, implicarea si profesionalismul sau au generat o buna colaborare intre noi, iar multumirea bunicilor si a familiilor acestora ne certifica alegerea.
darieDr. Gruita Darie Nicolae
Medic de familie al majoritatii rezidentilor nostri, domnul Doctor Darie este sufletul “Mosiei Bunicilor”, fiind implicat atat profesional cat si afectiv in activitatile noastre. In cautarea managerului medical pentru centrul nostru, ne doream sa gasim o persoana pe cat de priceputa in meseria sa, pe atat de empatica si de devotata. Norocul nostru a fost sa il cunoastem pe Doctorul Gruita, care ne-a demonstrat inca din primele zile ca este persoana potrivita. Alegerea ne este confirmata mereu de modul in care trateaza toti seniorii de la Mosia Bunicilor, vorbele bune pe care le are mereu pentru acestia si promptitudinea in rezolvarea tuturor problemelor medicale, indiferent de zi sau ora.